Źena

Źena

Dievča? nie! žena a nádherná,
pri prvom pohľade padol som na kolená.
Vlasy ako búrka preťatá bleskami,
oči ako hviezdy čo vychádzajú nad nami.
Chlap by si povedal, že ju darom zbalí,
no pri tomto "živle" je aj Cassanova malý.
Siuleta ako z vesmíru a dekolt sťa bohyňa,
pri tebe padla už nejedna modrina.
Modrinu na duši však nevylieči ani čas,
daj mi tú možnosť stretnúť ťa aspoň . . . .
RAZ.
Autor Malicek B, 09.11.2009
Přečteno 467x
Tipy 2
Poslední tipující: Aka Kiss
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc pěkná báseň, teda ůplně si jí umím představit :o)

11.11.2009 21:27:00 | Aka Kiss

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí