Snad mě pochopíš

Snad mě pochopíš

Anotace: Po dlouhé době nepřišlo nic co bylo kdysi a přijít by mělo možná, asi sem zapomněla na Tvé rysy a je to na mě poznat.

Snad mě pochopíš,
proč dál nemůžem se vídat.

Snad mě pochopíš,
proč dál nemůžem se líbat.

Snad mě pochopíš,
proč dál nemůžem se hladit.

Snad mě pochopíš,
proč dál už k Tobě nechci ladit.

Snad mě pochopíš,
proč pozdrav dneska chyběl.

Snad mě pochopíš,
vždyť Tys mě taky viděl.

Snad mě pochopíš,
proč slova ze rtů zmizela.

Snad mě pochopíš,
vždyť sám dobře víš, co říct bych Ti chtěla.

Snad mě pochopíš
a až se příště uvidíme
třeba přátelství za lásku vyměníme.

Snad mě pochopíš.
Autor grázlík, 25.11.2005
Přečteno 401x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí