Balada o srnečkovi.

Balada o srnečkovi.

Anotace: I já se citím jako to srnče.

Uprostřed smečky hladové
leží srnče zraněné
a vlci si už zuby brousí.
Ztratilo důvěru lesa
luk, polí i nebesa
ty se s ním s úsměvem loučí.

Jo, takhle už to chodí
pojde, kdo neškodí
i srnče co pár dní dýchá.
V srdci zaražený šíp
žádné,že bude líp
zmizela hrdost i pýcha.

A vlci krok za krokem jdou
za svou malou potravou
zuřivě rvou kousky masa
zbylo jen kostí pár
zbytek vítr roznes dál
do polí, luk, na nebesa.
Autor klajusenka, 10.11.2009
Přečteno 351x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK, kleopatra.sedma
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí