(s)ní(m) o ní

(s)ní(m) o ní

Anotace: s ní o ní/sním o ní

Až nastavím své dlaně
k tvojím dlaním
až ucítiš mě
jak se hluboce klaním?
Pak zůstanem stát
na jedné straně
s velkou vervou
a odhodlaním
políbiš mě
já i tebe
dojeli jsme na konečnou
jsme každy sám
jenom s Bohem
usměješ se
Nasledující slova : Sbohem!
Autor Frenky_dlouhan, 10.11.2009
Přečteno 349x
Tipy 9
Poslední tipující: kaaamiiii, Zefi, susana načeva, Mraveneček, Churry
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí