První láska

První láska

Anotace: vzpomínka na první lásku

Moje první láska,
ach jak byla sladká.
Každý do dnes vzpomíná,
jak to všechno začíná.

Jsem ráda,
že neukazuješ mi záda,
že si můžem povídat,
však je na co vzpomínat.

Jaká to byla krása,
když první polibek se ochutnává.
Jaká to byla krása,
když první milování se ochutnává.

Jsem šťastná když mi zavoláš,
své problémy se mnou probíráš.
Jsem šťasná, že Ti můžu zavolat,
a staré dopisy můžu přečítat.

Myslím, že každý na svou prvou lásku,
vzpomíná beze všech zmatků.

Moje první láska,
byla na de vše sladká.
Nikdy na Tě nezapomenu,
z mé hlavy Tě nevyženu.

Jsi má láska, přítel drahý,
jsem ráda, že jsme kamarádi.
Děkuji za krásné časy,
stále si budu stejně česat vlasy.
Autor íla, 11.11.2009
Přečteno 384x
Tipy 3
Poslední tipující: bobi bobie, WAYWARD, Larey
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...dávej bacha na ...ochutnává-ochutnává a pod.
...min. ochutnává-vychutnává a ještě tě sprdnou

12.11.2009 01:13:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí