už ne

už ne

Anotace: takovej je život... hnusnej, když to nejmíň čekáš

Karikatury bolesti
odlehly v předalekých končinách.
Jaká to krása!
Ach! Smím-li se zeptat,
co bude zítra?
Ne! Jen dnešek.
Pro ten je nádherné žít!
A přijde zítřek
Den zůčtování.
Najednou pálí
i letmý pohled na ni.
Běda důvěřivci.
Běda všem, co věří!
Uniká mi život
z otevřených dveří.
Jak mohu doufat,
že nezklamou mou důvěru?
Čím více věříš,
tím méně jsi ve střehu.
Pak přijde bolest,
co pálí víc než oheň.
Lépe si myslet,
že byl to pouhý sen.
Za trochu lásky,
šel básník světa kraj
než krutě poznal,
že to jen pouhé sny se zdaj.
Už nevěřím v lásku
už nevěřím v lidství
věřím jen v bolest,
co prožívají smysly.
Nevidím naději
možná jsem slepý...
Jak můžeš se divit?
Vždyť v očích mám střepy.

Proč?
Autor Ondřej, 11.11.2009
Přečteno 513x
Tipy 16
Poslední tipující: Princezna.Smutněnka, Sam&ntha CH.Camberly Way, Dota Slunská, susana načeva, Zorenka Ježková, Paulus Septimus, Nussichoco, Lady Carmila- Políbená mlhou.., Ugisha, Prdelka10
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to překrásné...

Jen jedna věc mě mate, všimnul sis , že se každý jenom ptá proč?

A víš ty co? I ty se bojíš, že by to tvoje "Proč?" Mohlo mít odpověď :)

13.11.2009 09:38:00 | Lady Carmila- Políbená mlhou..

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí