Jediné slovo

Jediné slovo

Anotace: i jediné slovo muže ublížit...

Člověka zraní jediné slovo,
duše se ztrácí a sdce svírá,
při té bolesti se člověk ztrácí,
a jeho cit pomalu umírá...

Bolest se za pravdou skrývá,
bojí se jí stále víc a víc,
člověk často slovem plýtvá,
když nemusel by říct vůbec nic...
Autor Lukika, 25.11.2005
Přečteno 356x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No prosím, tohle se ti povedlo!

25.11.2005 23:06:00 | MATT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí