Je jaká je

Je jaká je

Anotace: A jiná už asi nebude

Štastný to muž,
který získá Tebe
tak jako kapka,
která padá z nebe
lásko já chci
jen nevím jestli Tebe.

Jak na jaře vše kvete
a já netoužím už
po Tvé metě,kterou si
mi dala a jednou sis
lásku mou už vzala.

Nestačí jen brát
ty musíš také dávat
a já už ze sebou
nenechám mávat.

Jen ohlédni se za sebe
já počkám tady chvíli na Tebe.
Autor betmen71, 11.11.2009
Přečteno 325x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí