Nevěra

Nevěra

Anotace: Nevěra je někdy moc krutá... =o(

Ruku jsi mi pevně svíral,
říkal jsi že jsem jediná
co má k tvému srdci klíč.

Já ale teď jen vzpomínám,
na chvíle kdy jsi řekl:
Miluju tě!

V mém snu se zjevíš pokaždé,
ale v náručí máš jinou – lásku tvou.
Proklatě!

Sedím v koutě
a nic říkat si netroufám,
jen v hloubi duše si opakuji:
Miluju tě!
Autor Enigma, 25.11.2005
Přečteno 430x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc pěkná

26.11.2005 18:51:00 | Melfëa

Časem jistě přijde láska jiná
a spolu vypijete do dna pohár vína
bude ti věrný a ty jemu též
nebo to zase bude pouze lež
...
Obyčejný básník

25.11.2005 20:26:00 | Obyčejný básník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí