Pohřeb pana Neštěstí

Pohřeb pana Neštěstí

Anotace: sem napsal asi ve 4 ráno po probděné noci, se divim že to vubec dává nějaký smysl

Ve stínu deště
s lopatou
skrz naskrz propíchán potem
stojím na hřbitově
a kopu jámu hlubokou
ach jak já jsem unaven životem.

Jsme nešťastní
oba
kam jen to spěje?
ke konci
ale k šťastnému či smutnému?
proto jsem ho zabil
našel jsem odpověď
a teď mu kopu jámu !

Našel jsem si naše neštěstí
utleskal ho k smrti
a schoval do igelitového pytle
tam patří a tam taky skončí.

Pro neštěstí hrob
zeje prázdnotou
dva kroky přede mnou
a já ho tam házím
i všechnu tu špínu na něj
špínu kterou nám dal
kterou nám bránil žít
teď bude na věčnost s ním.

Na tvou otázku
miláčku kde jsi byl?
a proč jsi tak špinavý?
Ti odpovím
byl jsem pohřbít naše neštěstí.
Autor Larey, 11.11.2009
Přečteno 318x
Tipy 9
Poslední tipující: Fighting Dreamer, Maro Deives, Lady Carmila- Políbená mlhou.., Zefi, carodejka, Johan'
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jen aby to pomohlo...ono je neštěstí děsná potvora..chlap vynalézavý je to :D

12.11.2009 12:24:00 | Lady Carmila- Políbená mlhou..

Rozhodně originální,st!

11.11.2009 23:40:00 | Zefi

R.I.P. drahé neštěstí :o)

11.11.2009 21:04:00 | Aka Kiss

*oo))

11.11.2009 19:59:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí