Jsi jako sen

Jsi jako sen

Anotace: Pár minut před očima, v mysli měsíce...

Jsi jako sen
sen co se mi už dávno zdál
Jsi síla co dává mi a bere dál
jsi těch pár vteřin hrůzy,
když spatřím tě.

Jsi můj sen
náhoda jak štěstí mé
moje smůla...
Ty nevnímáš, já ztrácím v jevu tvém
v mlze té noci
co opustila nás.
V tichu našich cest
předem ztracených jak já říkám
promiň
já nevěřím v osud jenže...

***
Být jak v den kdy naše cesty setkaly se
jen na těch pár chvil vedle sebe
jen tak nezapomenu tě
říkám na uklidnění
jsi to ty...
***

Kdo vedl kroky tvé?
Kdo přišel vzít
mi mysl do náruče
v den, kdy dva světy střetly se
naposledy...?

***
Být jiná nebyla by
být jiná necítil
být jiná
nestál bych vstříc svojí mysli
a neříkal ..zhasni..
nebo shoříš
***

Jenže když tě vidím...
pramínek
jako plamínek
nekonečných hlasů...
co nebudu mít právo říct
Autor Skaja, 11.11.2009
Přečteno 766x
Tipy 8
Poslední tipující: Patrik Mališ, ilona, Gracia, Mraveneček, malá slečna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí