Ty za to stojíš

Ty za to stojíš

Anotace: ...

Poslouchám Tě,
když mluvíš o věcech,
o tom, co nechápu,
o tom, co mi jasné není,
jsem jen blondýna.

Cítím Tvůj smích,
nakažlivý úsměv,
kreativní pohyb rukou,
a polibek do vlasů.

Když vidím svět kolem
ten nenávisti, zloby,
neuvěřitelného ničitele,
zdraví a žárlivosti,
chci radši čistě milovat.

Jsi mojí cestou,
mou příležitostí,
chci tvořit,
chci mít ráda vše,
co za to stojí.
Autor come-past, 11.11.2009
Přečteno 530x
Tipy 2
Poslední tipující: páááááááá
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..přeji ti, aby ti ten součet nevyšel příliž nízký..*

11.11.2009 23:05:00 | páááááááá

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí