To co jsme

To co jsme

Anotace: ...pomalu topíme...

Na každou mou slzu
Máš odpověď
Nad každou mou výčitkou
Přepadá tě vztek
Když jsme si daleko
Láme nás stesk
Podivný napětí
Bere nám nás
To co jsme
Necháme jen tak jít
A litry nedůvěry po večerech pít
Teď už to nepoznáš
Kdy jsi měl odejít
Na změnu nespěcháš
Přestáváš snít
Čekaní, ten tichý vrah
Zabíjí sny, vzpomínky a důvěru v nás
Bojíme se žít
Strach z prohry, panika z chyb
Lítost nad slovy, co byly
Ještě víc litovat toho, co jsme si nikdy neřekli
Ne
Počkej
Čti dál
Ještě chvíli
Buď se mnou
Vedle mě
Jen proto, že si myslíš, že jednou…
Spíše doufáš…

Ta propast mezi náma
Když skočíš ty, tak já taky
Buď se naučíme lítat
Nebo
Špatně dopadnem
Vím
Není to snadný
Nad náma jsou mraky
Jít každý po svém to asi nesvedem
A mezi náma je jen vzduch, prosycený snem
Nadějí, že…
Že přežijem...sebe, nás, ten volný pád

Sám víš, že by se to mohlo stát
Ale…
Přece se kvůli tomu nepřestanem milovat
Autor Lifebreath, 11.11.2009
Přečteno 340x
Tipy 3
Poslední tipující: dream in emptiness, malá slečna
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásná.. snad to bude zase dobré ;)

20.11.2009 06:14:00 | dream in emptiness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí