Jen vrátit ten sen

Jen vrátit ten sen

Anotace: ...

Jen vrátit ten sen

Sedím pár stolů od tebe
Mezi námi jen prázdno
Jsi tak blízko
A stejně se nemůžu zbavit pocitu,
Jako bych byla za sklem

Jsem ve skleničce
A topím se v tobě
Nevím kolik času uběhlo od doby
Co jsem začala polykat andělíčky

Ale už jsem se pokusila
Jednou to sklo prostě rozbít
A pořezala jsem se tak,
Že teď se topím ve své krvi

Tak naivně jsem si snila o tom
Jak k sobě patříme
Sen, který je sladší
Než příběhy v televizi

Ale je to jiné
Jiné než minulý rok
Už vím, kdo jsi, vím …
Ach bože můžu vědět všechno,
Když budu doopravdy chtít

Jenže pokud začnu chtít
Tak s tvého tajemného úsměvu
Zůstane jen šílený škleb
Pokud začnu chtít …
Třeba tu bude jen další noční můra

Ale já už vím moc …
Chci se vrátit do nocí,
Kdy jsem si jen tak snila
Chci se tam vrátit
A pořádně se profackovat

A teď dělám něco horšího
Vylézám ze své skleničky
A sundávám si ten růžový šátek
Přes který jsem tě viděla

Držím ho v ruce
Chodím po světě
Hledám někoho,
Kdo by mi ho mohl
Znovu nasadit
A zachránit moje iluze
(o dokonalosti
o princích a princeznách
o dobrých koncích
o bílých koních
o těch pohádkách, které vymřeli)

Asi hledám někoho
Kdo nechce být nalezen

Ale zatím seš tu jen ty
Usmíváš se na mě
A hojíš mi rány
Které jsem si udělala sama

Tak kde jsi princi??
Autor Albík, 12.11.2009
Přečteno 339x
Tipy 2
Poslední tipující: klajusenka, nejsembásník
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí