Nemyslet ...

Nemyslet ...

Anotace: bez toho všeho by svět nebyl světem a ty andělem :-*

A co že to nesmím?

Nesmím myslet

na rána bez ptáčků,
na nebe bez mráčků,
na trny bez růží,
na tebe pod kůží,
na nohu bez paty,
na dítě bez táty,
na sníh co nezebe,
na krásu bez tebe,
na moře bez vody,
na školu bez nudy,
na Pisu bez věže,
na církev bez Papeže,
na lišku bez nory,
na Sněžku bez hory,
na plástve bez medu,
na den bez obědu,
na pivo bez chmelu,
na frajírky bez gelu,
na tužku bez tuhy,
na dárek bez stuhy,
na Pata bez Mata,
na klisnu bez hříbata,

nechci myslet na to, že bych byl někdy bez tebe!!!
Autor honnnzik, 12.11.2009
Přečteno 472x
Tipy 4
Poslední tipující: Xantista, loverose91
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Musím si sehnat někoho, aby něco tak krásně jednoduchého napsal i mně:))

29.01.2011 16:23:00 | Xantista

lásko moje... to je strašně krásné :-* moooc tě miluju :-*

12.11.2009 17:48:00 | loverose91

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí