O té jedné opici

O té jedné opici

Anotace: on ví..

Sbírka: Věnováno TOMu klukOVI

Té jedné na tobě záleží,
víc než na všem jiném,
ta jedna o tobě sní,
jako o svém milém.

Je jedna holka,
která se kvůli tobě snaží naučit,
jak se tančí česká polka,
hop a skok.

Ta holka se kvůli tobě parádí,
předstírá,že se jen kamarádí,
přitom tě chce velice..
pochop to už ty opice!
Autor Nussichoco, 12.11.2009
Přečteno 410x
Tipy 8
Poslední tipující: Fenceless, Psavec, Květka Š., hašlerka, P.P.S., Mbonita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí