Růže

Růže

Anotace: je to růže naděje

Růže ode mě v ruce ti shořela
a já v té růži viděl jsem tebe
růže ode mě v ruce ti hoří
a já v té růži viděl jsem nás
Jak popel ve větru slova nám zmizela
v odrazu v zrcadle vidím jen sebe
z té růže spálené pořád se kouří
teď tiše proklínáš svůj vnitřní hlas
Z té nádherné růže láska se ztratila
pohřbíme navěky vzpomínky své
z té nádherné růže láska se ztrácí
zdá se to všechno jak bezcitný sen
Růže mi bolestí srdce mé zalila
srdce tvé cítilo se bezradné
láska však nezemře, jenom krvácí
růže nás dovede ze smutku ven
Srdce mé pro tebe láskou vždy hořelo
růže mi dovolí za tebou jít
srdce mé pro tebe láskou zas hoří
ta růže naděje spojuje nás
Chci aby srdce tvé mému zas věřilo
bylo by nádherné společně žít
smutek se pomalu rozplývá v kouři
bylo by nádherné zastavit čas
Autor Manni3, 12.11.2009
Přečteno 313x
Tipy 1
Poslední tipující: zlomený a nanicovatý -__-
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí