Zrádná láska

Zrádná láska

Anotace: ???

rok 1999

Zrádná láska

Často krát
slyšívám
že láska
bývá nelehká

když se
každý podívá
pozná že i já
už to také znám
ale třeba
nejsem sám

já sám
se sebe ptám
proč lásce
šanci dávám
když od ní
nic nečekám
tose divím
i já sám

lež
jež bývá
stále dením zvykem
se do nás
jenom zarývá
ale lásce
šanci nedává

láskou milujem
ale také ubližujem
a takto bývá
a bude dál
Autor JarekBrnoCz, 12.11.2009
Přečteno 367x
Tipy 4
Poslední tipující: harmony, carodejka, Bereniké
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí