Seznam

Seznam

Anotace: Najdu tam, co neznám. Otázka je, jestli to stojí za to.

Jdem dál
A nehodící se škrtneme
Nadále čekáme
Na svoje vysněné,
Kteří však nepřichází ... ?
A přijdou – li,
Jsou nám hned vyčteni
Aby ne!
Vždyť je to k zbláznění.
Chvilička štěstí,
Pak zas jen zklamání
Špatně je výsledek,
Ale i zadání.
Z těch krásných snů
Je dnes noční můra,
A tak zas nakonec křičíme „hurá!“,
Když je to konečně za námi.
Radši ty vysněné škrtneme taky,
Do konce života přijdou jich mraky.
Zůstane na tom seznamu
Ale vůbec někdo?
Autor Trinity666, 12.11.2009
Přečteno 308x
Tipy 7
Poslední tipující: Isquieasuus, Radek.oslov.Šafárik, Lioness, Djinii
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí