Doteky

Doteky

Anotace: Za komentáře budu velmi vděčná :)

Stmívá se.
V očích Tvých vzkvétá naděje.
Blýskne se -
a tma můj stud omeje.

Něha kolem se prochází,
sama v Tobě se nacházím.
Níže sklouzne toužebná dlaň,
před cizím pohledem tělo mé chraň.

Doteky vášně tiše se vkrádají,
ve vzájemném objetí lásky se utkají,
v souboji něžném jak doteky řas,
nikam se neženou - ztratily čas...
Autor Etain, 12.11.2009
Přečteno 581x
Tipy 2
Poslední tipující: Lissa
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásné...

29.11.2009 13:35:00 | Lissa

Moc hezů:-)

12.11.2009 19:08:00 | Bereniké

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí