Pro tebe...

Pro tebe...

Anotace: Moje první vyznání mojí největší lásce:-*

Nesnáším ten pocit,
který teďka cítím.
Nesnáším ho proto,
že o něm nic nevím!

Párkrát se to stalo
a byla to láska,
to se dalo čekat.
Není to jen sázka.

Každý den se směji
a chci se zase smát,
koukat do tvých očí!
Prosím měj mě rád!

Vím, že je to strach
co Nás oba drží,
známe se fakt málo
a nikdo z Nás nevěří
tomu co se děje
a jestli je to fakt!
Já bych přesto chtěla
ten velký krok udělat!

Chtěla bych tě chytit
a sladkou pusu dát.
Kouknout se ti do očí
a krásně se usmát.

Chtěla bych být tvoje
a chtěla bych ti věřit.
Chtěla bych být štastná
a trochu víc se snažit!

Tohle všechno
tak to bych ráda měla,
ale bez tebe
nic z toho se nedá :-(

Tak mě prosím chyť
a sladkou pusu dej.
Koukni mi do očí
a krásně se usměj!:-*
Autor Bereniké, 12.11.2009
Přečteno 783x
Tipy 7
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Neldor, Yuriko, WAYWARD, m@rushka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Roztomilé vyznání...*:)

31.10.2010 18:51:00 | PIPSQUEAK

Ať ten usměv stojí za to:)

17.11.2009 17:35:00 | LuLuS

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí