Přiznání

Přiznání

Anotace: "K"

Myšlenka zříravá ničí obě strany,
není úniku - obě jsou bez obrany..

Nebo jen jedna? Se zalyká?
Tím, co vnitřek aktivně užírá ..

A já ..

Nemám slova píšou pouze slzy,
průhledným štětcem na obrazy ..

Tiše ..

Že dovolila jsem propadnout touze,
odměnou - ničí mě nouze ..

o které nemáš ponětí ..
Snad pláč až mě donutí ..

Přiznat si to ..
Autor Analisieren, 13.11.2009
Přečteno 320x
Tipy 9
Poslední tipující: carodejka, enigman, Psavec, Jiparo, Quigleika, Gregy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

*

13.11.2009 21:17:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí