Poznám tě

Poznám tě

Anotace: ***

Sbírka: TY

Budou chvíle, kdy se naše cesty rozejdou
A dál už bude muset jít každý z nás sám
Budou časy, kdy tě marně budu hledat
a možná tě nepoznám,
až dotkneš se mě na rozcestí
Pozvedneš sklínku a budeš mi přát štěstí
Než každý z nás půjde svojí cestou dál
Možná tě nepoznám,
ale jsem si jistá, že mi tvá slova budou znít
v hlavě i ve chvílích posledních
Jsem si jistá, že uslyším tvůj smích,
až jednou navždy zavřou se mé oči
Pak tě poznám
Pak tě uvidím
Protože jestli všechno jednou končí,
tohle neskončí
Cítím to v každé buňce svého těla
Cítím to všemi svými instinkty
Jestli má můj život nějaký smysl
Pak tím smyslem jsi ty
Budou chvíle, kdy se naše cesty rozejdou
A já ti budu muset sbohem dát
Budou časy, kdy tě marně budu hledat,
přesto tě budu milovat
Možná tě nepoznám, až se nakloníš ke mně
a zašeptáš do uší mých :
"Tvá slova zněla mi v hlavě
ve chvílích posledních
Slyšel jsem tvůj smích
Díval se do očí tvých
A věděl, že jednou budeme zase spolu"
Budou chvíle, kdy se naše cesty rozejdou,
ale vždy povedou domů
Dokud neztratíš cíl a směr
Poznám tě
Vím, že tě poznám mezi všemi
i za milion let
Jsi vše, co chci a potřebuji
Jsi můj osud
Jsi můj svět
Poznám tě
Vím, že poznám tě
Autor unstoppable, 13.11.2009
Přečteno 468x
Tipy 5
Poslední tipující: zlomený a nanicovatý -__-, enigman, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí