Šílená

Šílená

Anotace: ***

Sbírka: TY

Je šílené, že se to vážně může stát
Nemusí to vytrvat
Nakonec nemusí to znamenat vůbec nic
Chci jenom říct,
že se mi to stalo
Nebylo toho málo
Bylo to šílené
A vlastně pořád je
Ještě po téměř pěti měsících
Splněný sen, bláhová iluze, hřích
Jeho náruč, jeho rty, jeho smích
Je šílené to všechno si přivlastnit
I když jen na malou chvíli
Lásko, já vím, že většinou nepromíjíš,
že nezapomínáš a že se mstíš
Zavři své oči aspoň pro jednou
Pro jednou nech mě žít tímhle snem
Iluzí, co provází mě každou nocí, dnem,
každou hodinou i vteřinou
Lásko... Jen pro jednou...
Nebuď ho teď, když tvrdě spí
Ať mé slzy nevidí
Ať se probudí,
až můj strach o něho zmizí
Dej mi pár hodin
Dej mi pár životů
Vždyť nebude chvíle, kdy se nebudu bát,
že probudí se bez touhy mě milovat
- jako někdo cizí
Je šílené, že se to vážně může stát
Ne jednou
Ale tisíckrát
Se stejným člověkem tisíckrát
Ten pocit, že všechno dobře skončí,
že bolest rozplyne se v očích,
které rozdávají klid a mír
Ještě chvíli a určitě se utopím
v pohledu těch očí
Je šílené, že to vždycky končí
Teď ale ne
Teď to zaplavuje mou duši, mé srdce
Má ruka chvěje se v jeho ruce
Možná to není navždy,
ale teď
je mou otázkou pro každou odpověď,
je mou cestou, mou spásou, mým snem,
co nemizí, když probouzí se den,
co doprovází mě domů ve tmě
Lásko... Jen pro jednou...
Veď mě
Chtěj mě
Odmítej mě a přijímej mě
tak, jak to dělám já
Jsi šílená,
ale poprvé v životě mám pocit,
že jsi má...
Autor unstoppable, 13.11.2009
Přečteno 395x
Tipy 7
Poslední tipující: zlomený a nanicovatý -__-, Prokešová, Nussichoco, enigman, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí