sen lásky(2)

sen lásky(2)

Anotace: má 2.

rok 1999

sen lásky(2)

Ať sním či bdím
já jen doufám
že milovat Tě smím
lásku bych v Tobě
probouzet chtěl
a s něhou
Tě milovat jen
jak v bavlnce Tě mít
a přitom spokojený
život s Tebou žít

tvojí láskou
i přítelem být
s láskou si Tě ctít
v dobrém i zlém

přál bych si
s Tebou být
pod hvězdami ležet
pozorovat spolu měsíc
který na nás svítí
u rybníčku se
na hvězdy dívat
jasně třpitící se hladinou

je krásné s Tebou být
a přitom vědět
že milovat Tě smím
v dobrém i zlém
Autor JarekBrnoCz, 13.11.2009
Přečteno 329x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak to je fakt nádhera,skoro mě to rozplakalo :-(

13.11.2009 23:49:00 | Cruel Woman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí