Sen lásky (1)

Sen lásky (1)

Anotace: má 1.

rok 1999

Sen lásky (1)

Největším štěstím
je láska
a život s někým
ať jsi smutný
či šťastný
život je nejdražší
ale láska
ještě dražší

krásné je mít
s kým život sdílet
ale nikdy
nebýt sám
a když
lásku ztratíš
o život se
přijít snažíš
proto lásku
si chraň
miluj a cti
si ji dál

i když život
krátký bývá
na svou lásku
se nikdy nezapomíná
miluješ-li
bojuj oní
směj se sní
pomáhej jí
ale nikdy
ji nenech
na pochybách
chcešli
nějaký dárek ji dát
postačí
i maličkost
která ji
radost udělá

a tak
už to bývá
ať je život
jak koliv
ošemetný
každý jsme
přece jiní
jenom v lásce
býváme stejní
i když
se nám to nelíbí
Autor JarekBrnoCz, 13.11.2009
Přečteno 382x
Tipy 2
Poslední tipující: carodejka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezoučký sen.

13.11.2009 21:23:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí