Cítím bolest

Cítím bolest

Anotace: Ty za všechno jednou budeš pykat, už ti nic nepomůže/// na nic nevěřim, ale on bude hnít v pekle

Bolest...cítím bolest,
nač se ptát,
já ho chtěla, hrozně sem ho chtěla,
že zklame já sem nevěděla,

bolest...cítím bolest,
nač se ptát,
já věřila mu, nevěděla sem co je zač,
teď moji tvář zdobí jen pláč,

bolest...cítím bolest,
nač se ptát,
chtěla bych vrátit ten čas zpět,
když z růže stal se černý květ,

bolest...cítím bolest,
nač se ptát,
kéž bys nikdy nepřekročil u nás práh,
to ty jsi zrádce ...ty jsi vrah,

bolest...cítím bolest,
nač se ptát,
tys vrah...zabil si lásku, vše si zkazil,
teď u kolenou mých byses plazil,

bolest...cítím bolest,
nač se ptát,
chci se zabít a nechci dál žít,
však já vím že za vše budeš v pekle hnít,

bolest...cítím bolest,
nač se ptát,
až pochopíš že pušku svou si žárlivostí nabil
že nedýchám...že tys mě zabil
Autor Gamy, 26.11.2005
Přečteno 430x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Doufám, že se opravdu nechceš zabít, za to ti žádnej kluk nestojí. Potkáš někoho kdo tě budu mít rád tolik jako ty jeho. Věř tomu. Jinak co se týče básně, používáš takový docela jednoduchý obraty, ale i tak je to hodně procítěná báseň.

26.11.2005 13:50:00 | Katka de Krho

úžasná básnička..krásne napsaný.. tvoje pocity moc dobře znám..neboj se přejde to (já vim zní to jako klišé,ale ono to fakt fugnuje)..držím ti palečky

26.11.2005 12:27:00 | Terry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí