Samota...

Samota...

Anotace: ztracená v touze po lásce...

Jsem sama,
sama mezi všemi...
Tak proč? Řekněte mi...
se jako stín mezi Vámi proplétám...

Snad hledám...
vstřícnost,
lásku,
pochopení...
někoho kdo mi život změní...

K oltáři lásky
chtěla bych pokleknout,
zapálit svíčky,
motlitbu zašeptat,
nechat chvíly,
své srdce promlouvat...
Autor OBublinka, 14.11.2009
Přečteno 352x
Tipy 5
Poslední tipující: Matty09, Radek.oslov.Šafárik, Prdelka10
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí