Doteky

Doteky

Anotace: Tak trošku smutná...

Chybí mi Tvá přítomnost,
Tvé doteky,
Tvé polibky a pohlazení,
něžné,jak hedvábí,
měkké,jak mechové kapradí.

Nedostatek Tvých dotyků a polibků,
mne doslova přivádí k šílenství.
Stůňu,chořím,
mřu žalem!
Bez Tebe jediného kroku neudělám.
Tak kde jsi,
kde se touláš!!
Autor lju.lju, 26.11.2005
Přečteno 638x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Sice se toulá,
ale snad jednou přijde
Každý ji bude mít rád
a ona snad bude chtít jen tebe.

Nádherná báseň.

26.11.2005 20:51:00 | keri

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí