chybí mi láska

chybí mi láska

Anotace: chybí mi láska...

Chybí mi láska
Možná i víc
Chybí mi touha
Jít tobě vstříc
Chybí mi něco
Co jsi mi dal
Když ze dvou přátel
Stal se pár
Autor elfik0024, 14.11.2009
Přečteno 386x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí