Konečná

Konečná

Anotace: Občas mě napadají takovýhle věci, vlastně jen píšu, co mi jde na mysl

Vzdálení si stovky mil,
pouhý vzpomínky hezkých chvil,
zoufalé myšlenky na konečnou
a oči rychle zavlhnou.

Dalecí přitom na krok od sebe,
opuštěný volání do nebe,
vzrušení opileckých milenců,
vyvrcholení konce konců.

Oddělený lože,
hloupý řeči, cože?
Šero jedný duše,
slzy plný nůše.

Poslední chvilky společný,
rozsudek smrti zbytečný,
na zámku už je jen rez,
pouze neslyšný tichý hles.
Autor Milenka, 15.11.2009
Přečteno 326x
Tipy 9
Poslední tipující: Maryje..., jedam, James Libustka, carodejka, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezk k zamyšlení.

23.03.2010 14:43:00 | carodejka

Zajímavé, působivé, tak reálné... hmmm... k zamyšlení.

22.12.2009 08:28:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí