Vše je pryč...

Vše je pryč...

Anotace: ...

Jako vadnoucí květ, jako tající led,
se nám rozpůlil svět pro pár ostřejších vět.
Jako bez vůně růže, jako přítel, co nepomůže,
bylo to krásný, ale bylo toho málo,
já však říkám ti vážně,že i tak to za to stálo.
Já nejsem dítě, mně nemůžeš stále vládnout, i ta největší láska, jako růže může zvadnout!!!
Autor Adelka, 31.10.2004
Přečteno 920x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí