Všechna láska musí být vylita

Všechna láska musí být vylita

Anotace: O lásce

Sbírka: Hra na lásku

Všechna láska musí být vylita.
Taková je touha,
je sama sobě slastí
a ještě víc to chce milovat. Do syta.
Až tě pak přepadnou nepokoje,
brouci a pavouci
i stíny se ti vkradou do pokoje
když necháš myšlenky plout
a rozum kormidlo opouští.

Pak ráno vyjdeš sám do zahrady
rosa se nad tebou ustrne.
Potkáš dívku, co nese si své vnady,
neříkáš ano – a také to své ne.

Protože všechna slast lásky musí být vylita.
Autor Maura, 15.11.2009
Přečteno 535x
Tipy 20
Poslední tipující: Agniezka, vodnař, carodejka, Psavec, enigman, Květka Š., labuť, WhiteSkull, hašlerka, jedam, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc hezká

15.11.2009 22:33:00 | Markéta Hl.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí