Setkání

Setkání

Anotace: Příběh co se mi stal a se kterým jsem se svěřil papíru, aby se mi ulevilo. A ještě nemá konec...

Není mi dáno
z radosti na papír verše psát
v divadle Štěstí, je již vyprodáno
Osud nemusí na nikoho ohled brát

Jsem šťastně zamilován.
Toť slova toho co na mě poprvé se dívá
já však cítím se být teskně sám
Těsně pod povrchem se rebel skrývá

Teď potkal jsem Tě předvčírem
snad jsi se ani stavit nechtěla
Jsi hvězda na plátně bílém
volal jsem o pomoc, Tys mě slyšela?

Běda, nepodléhám Tvému kouzlu sám
jdu stranou, nechci ranit přítele
Ale jsem jen člověk, co nadělám?
příběh je již napsaný...skončí vesele?

Chci zahrnout Tě něžností
z ledu Ti vypšstovat růži
A za Tvůj úsměv na tváři
dát všanc svou vlastní kůži

Život je jednoduchý
sami si házíme klacky pod nohy
I já v něm vlastně šastný
skončím kvůli sobě, jako ten nebohý

Budeme si všichni tři
Na šťastné ve svých vztazích hrát
Oběma se líbíš
Jen jeden či žádný Tě bude obíjmat....
Přečteno 492x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí