Otoč se!

Otoč se!

Anotace: ...

Odpusť mému nečistému životu,
vlkodlaci číhají v uličkách,
chtějí mě rdousit a štvát,
snad lovit mě budou těžce.

Život už není světlý pramen,
tvá duše ochuzená čistotou,
někomu jsi prokousl srdce
a budeš ho mordovat a rvát.

V uličkách žijí nemrtví a nesmrtelní,
čekající na dalšího druha
a ví že mají mezi sebou dosti místa,
ale to neznamená že ztratíš iluzi.

Ve filmu se ztratila tvá láska,
oddaná a bezostyšná,
opravdově se ztrácíš mému snu
a budeš se snad moci ještě jednou za mnou otočit.

Jsem tvá princezna temnoty
a ty můj princ smrti...
Autor Without Love, 16.11.2009
Přečteno 570x
Tipy 3
Poslední tipující: susana načeva
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí