Hvězda a přání

Hvězda a přání

Anotace: Jsem tvoje Hvězdička miláčku:-*

Hvězda krásná
padá z nebe
nic víc si nepřeje
jen padat pro tebe!

Tak si něco přej
a at je to krásný,
protože Lásko
máš jen jedno přání!

Jen jednu šanci máš
a na tobě je rozhodnutí,
co si budeš přát!

.
.
.

Tyhle prázdné řádky,
musíš dopsat ty.
Ani tvoje hvězdička neví
co skrývají tvoje sny!
Autor Bereniké, 16.11.2009
Přečteno 398x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Neldor
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí