Mé dlaně bez tebe

Mé dlaně bez tebe

Anotace: .

Století časem proletí
Tohle prokletí je poslední
Štěstí končí neštěstím
A neštěstí, rodí se ze štěstí

Dýcháš mě a já dýchám tebe
Vidíš mě a já vidím nebe
Až jednou odejdeš,
Mé dlaně navždy dotknou se
Autor Tecka 2, 16.11.2009
Přečteno 406x
Tipy 3
Poslední tipující: Agniezka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dnešní večer je to to nejlepší, co tady čtu***

26.11.2009 20:00:00 | rybí prdy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí