Bílá holubice

Bílá holubice

Anotace: dalo by se říct, že je to návod, jak si udržet ženu,přítelkyni.....

Když poznáš ženu vlídnou, jenž skví se ve své jedinečné kráse,
Obdař ji svou lásku, zamkni do želez, ale pusť onu holubici bílou zase,
Ta jež jí v noci zahlcuješ spalujícím žárem svého těla, jistě dobře ví,
Kdo skrývá se v Tvé kráse, Tvou lásku pochopí!

Musíš holubici nechat jít, přitom ale přistřihnout jí křídla,
Žíznivá se pak vrátí a napojí se z lásky tvého zřídla,
Pokud pečovat o ní navěky chceš, dej jí i na světě nejlepšího zrna,
Mnoho holubic jsi v čase před ní choval, tato však bude si myslet že je prvá!

Zda jí tedy ubráníš před jistou mocí lásky, která zná jen ničit,
Ona v tebe víru svou vloží, odměnou bude vaše láska navždy klíčit.
Také však před ostatními, kteří mají pro bílé peří slabost,
Chránit ji musíš, aby neskonala žalem z tvé ztráty a neztratila radost!
Autor TheNewAgeShakespeare, 16.11.2009
Přečteno 353x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsi si jistý, že tento návod funguje? :-)

18.11.2009 20:25:00 | Dragoniana

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí