Pojď se mnou

Pojď se mnou

Anotace: jen pojď se mnou.....

Pojď se mnou

Pojď, tak pojď o kousek blíž,
Stále to není dost,
Pojď, otevřu ti svého srdce mříž,
Přátelství je minulost.

Pojď, chci cítit, jak tě objímám,
Slyšet tvůj dech,
Vidět, že tě zajímám,
Bez lásky jsem jak stařičký lech.

Pojď, podej mi svou dlaň,
Abych cítil teplo tvého těla,
Hebkost kůže jako laň,
S těmito aspekty jsem neřízená střela.

Pojď, ukážu ti, svět mám v hrsti,
Jen jestli chceš,
Zda-li ti to není proti srsti,
Jen pokud se nespustí déšť.

Pojď, v dešti je venku tak krásně,
Uvidíme magickou duhu,
Pojď, barvy budeme společně počítat,
Vytvořím z nich pro tebe jedinečnou stuhu.

Pojď, vím co je to láskou věci nazývat,
Znám mnoho zákoutí tady toho kraje,
Pojď, vím kde si zazpívat,
A poslouchat jak nesměle klavírista hraje.

Pojď, nemám pochopení pro ty co bez lásky ještě neleží v hrobě,
Jsem proti nenávisti, křivdění, veškeré lidské zlobě,
Pochopil jsem asi jen sám v sobě,
Že svou lásku dám jen tobě.

Pojď, půjdeme dnem i nocí,
A třeba bez vody, klidně ať řeknou že jsme cvoci,
Ztrácíme se ve své bázni,
Ať řeknou že jsme blázni.

Pojď, vyjevím ti ten nejkrásnější cit,
Cit který má mnoho převleků a podob,
Ptám se zda spolu můžeme šťastni být,
Je nejkrásnější ze všech chorob.
Autor TheNewAgeShakespeare, 16.11.2009
Přečteno 340x
Tipy 5
Poslední tipující: Rootness, Dragoniana, Bereniké, Giginka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

dokonalý!!!

17.11.2009 10:39:00 | Bereniké

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí