Slza

Slza

Anotace: ...

K zemi padá,
příběh tají,
malá a bezcenná.

MHD pro stesk a smutek,
bez stanic, jen s konečnou.
Bezbarvá a přesto krásná,
klesá zemí slunečnou.

K zemi padá,
příběh tají,
malá a bezcenná.

Vznikla na popud zrady,
vše teď bolí, šedé zdá se.
A já sám umírám ve snech,
snech o Tvojí kráse..

K zemi padá,
příběh tají,
malá a bezcenná.

Slza bolesti, za předstíranou lásku..
Autor Bojador, 17.11.2009
Přečteno 472x
Tipy 2
Poslední tipující: wigi.sama, Alfííík
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tyhle pocity jsem měla rok, čtyři měsíce a čtrnáct dní ..

13.12.2009 22:58:00 | wigi.sama

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí