Love..

Love..

Anotace: .. story

Tá hviezda mlčí
´No Name´ - má meno
nie som na kľúčik
mlčíme vedno

ani nie blízko
ani ďaleko
nechtiac som riskol
ahojček - riekol

nič neodpískla
plameňmi horí
ona neriskla
šepnem len - sorry!

v duši poplačem
tak ako včera
pár sĺz preskáčem
zmiznem do šera..

Čo ak tá hviezda
hrôzou je nemá?
tíš sa mi nezdá
- cíti pach šelma

zozadu saje
ju čierna diera
stále menšia je
sily pozbiera

vykríkne - pomoc!
ak miluješ ma!
polnoc-nepolnoc
tma súcit tiež má

môj návrat kryje
vie komu verí
hoc dostať či je
obeť von z diery

možné-nemožné?
nakoniec váha
nádej nerozžne
keď po mne siaha

čierňava bez dna
- berie vždy všetko
hviezda nejedna
je pre ňu smietkou

oboch nás mľaská
s hviezdou som ostal
láska je láska..
však, pravda prostá?
Autor Petbab, 17.11.2009
Přečteno 389x
Tipy 23
Poslední tipující: PIPSQUEAK, isisleo, enigman, Agniezka, labuť, Psavec, Mbonita, nejsembásník, hašlerka, bejbyyyy, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dávám ST, za pocit pohlazení.

17.11.2009 11:16:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí