Poslední slza

Poslední slza

Anotace: další mobilová, tentokrát v autobuse.. název vymyslela sama princezna..

Prší
nebe pláče
nad mým nešťastným bytím
duha v dáli krváci
a já
..už dávno nesním.

Sedím na lavičce
před Milotickým zámkem
místem
kde se láska pečetí
kde se ze dvou stává jedno
a slzy mi jdou do očí
já tu nikdy nebudu.

Poslední kapky
mě pohladí po vlasech
vidím princeznu
je šťastná
celá v bílém
po boku s princem
a já jsem šťastný s ní.

Ještě krásnější než před dvěma lety
kdy jsem ji viděl naposled
ach jak jen ten život letí
posílám jí můj stesk.

Ona na rtech Ano
já v očích slzu
poslední slzu pro ni
pohlédne na mě
ale já už tam nejsem
odcházím
opět
a naposled
Tě lásko opouštím
a už se nikdy
nevrátím.
Autor Larey, 17.11.2009
Přečteno 350x
Tipy 11
Poslední tipující: Fighting Dreamer, Bíša, carodejka, Psavec, hašlerka, Květka Š., Kristine Clary-Aldringen, Lady Carmila- Políbená mlhou..
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké!

18.11.2009 16:15:00 | carodejka

děkuju.. a snad.. je snad, nezbývá než doufat, když už věřit nemůžeš

17.11.2009 13:42:00 | Larey

ST..a...a nevím co bych měla říct...snad to nebdue tak zlý...přijde další princezna...

17.11.2009 13:35:00 | Lady Carmila- Políbená mlhou..

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí