Nic nekončí

Nic nekončí

Anotace: ...

Zase mi zavoláš, vím to
Přijdeš a pohladíš mě úsměvem
Když mě uvidíš
Vždyť to tak miluju
Zase mě obejmeš
Až budeš sám a vím, že s chutí
Přitom Tě nenutím, ale moc chci
A vždycky budu chtít
Abys byl mým věčným snem
To si budu stále přát
A abys nezapomněl, že mít rád
Hojí a pomáhá
A že být sám, víc než namáhá
Vím, že nic nekončí
Ale že začíná nová kniha
Stejně zajímavá,
Jako ta, co jsme četli společně
Vím, že mi zase zazpíváš
A že budu stejně nedočkavá
Jako jsem bývala, když jsem byla s Tebou
Skutečně vím, jak dokážeš milovat
A jak opravdově nepředstíráš
Že se mnou nic nekončí
Já to vím a Tys to věděl dřív než já
Ale dokážeme se s tím vyrovnat?
Autor Koza, 17.11.2009
Přečteno 370x
Tipy 6
Poslední tipující: PIPSQUEAK, BARBYE, kroužek, Holis
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta báseň je tak silná!!! Plná citu...uááá

27.09.2010 12:45:00 | Dalimila

Láska je mocná čarodějka..

16.04.2010 15:19:00 | BARBYE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí