Rozchod

Rozchod

Anotace: Nestojí to za nic, jen jsem se potřeboval vypsat.

Už to tady bylo snad stokrát
mám plakat nebo se smát
Ty jdeš dál, já přežívám v minulosti
Tak aspoň mi nevykládej hlouposti
Že prý miluješ, ale nemůžeme být spolu
Až na samé dno klesám dolů
Plakat pro tebe
Naštvat se na celý svět
Nebo snad jít do sebe
A už konečně dospět?
Oblékám zbroj nenávisti
Oči barví se mi rudě
Nemohu myslet na tu příští

Tak aspoň chci ti říci díky
Díky za těch krásných šest let
Díky za zničený život
Díky za probděné noci
Díky za zlomené srdce
Díky za všechny ty hádky
Ještě jednou díky a sbohem

Už ani nevím co napsat
Jen jsem to ze sebe chtěl dostat
Nějak se zbavit myšlenek na tebe
Posunout se o kousek dále
Tak proč mě v zádech zebe
A proč je prázdno v sále
Utichla všechna muzika
A čas pomalu utíká
Hodiny tikají, tik tak
Možná mělo to skončit právě tak
Autor Nomad, 17.11.2009
Přečteno 419x
Tipy 10
Poslední tipující: PANGÁSIUS, WhiteSkull, Alfííík, Alexia, Larey, Lady Carmila- Políbená mlhou.., Dedillope, Elisha
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásne vyjadrené smutné city, ktoré si všetci prežijeme, nie rovnaké, nie tak ako Ty, ale všetci svojím sposobom chápeme Tvoju bolesť... Nádherná, pravdivá báseň...

18.11.2009 23:53:00 | Alexia

No jestli si myslíš, že tohle tvoje "sbohem" tě někam posunulo..tak se pleteš, stejně probdíš další noc, a stejně po ní budeš toužit...ale máš ST..nejen za snahu...

17.11.2009 18:58:00 | Lady Carmila- Políbená mlhou..

Asi každý, kdo si to přečte ví o čem píšeš, no co říct,
prostě to přejde.

17.11.2009 16:43:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí