Ve hvězdách jediná

Ve hvězdách jediná

Anotace: a nekonečná...

Milenko má,
ve hvězdách usedlá,

šeptej polibky,
s měsíci náhrobky.


Lásku ti vyznati,
srdce navždy ztratiti,

ty, milenko má,
ve hvězdách prokletá.


Lehounce jen na tebe myslívám,
svět kolem sebe těžko ztrácívám,

ach, milenko má,
ve hvězdách jediná…
Autor Láďa, 18.11.2009
Přečteno 360x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, Mbonita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí