Odloučená srdce

Odloučená srdce

Anotace: cítíme to stejně!

Sedíš doma sám
a přemýšlíš,
co já asi dělám!?

Myslíš na mě
a to pořád dokola.
Přemáhá tě smutek
uzkost a samota!

Těšíš se na zítra
až znovu spatříš mojí tvář,
až znovu budeš vědět,
že v náruči mě máš!

Mobil svíráš v ruce
ani nevíš co napsat chceš,
jen jednu věc víš jistě...
...Miluješ a to není lež!

Lásko, řeknu ti to takhle,
pocity odloučení máme stejné.
Však nemusíš se bát...
...Naše srdce jsou stále spolu,
navždy spolu propojené!
Autor Bereniké, 18.11.2009
Přečteno 413x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK, malá slečna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí