Ona

Ona

Anotace: opravdu jsem jí miloval.....

Jsem tvrdý a rázný,
Však bez tebe prázdný,
Jsi tvrdá a rázná,
Však stále hrdá a krásná.

Jsem sám,
Sedím v temnotě noci,
Pozoruji měsíc a hvězdy,
Na kopci za domem kam chodí jen cvoci.

Byla jsi pro mě láskou,
Tak vroucnou, však krátkou.
Byla jsi mým stínem,
Který mi kryl záda,
Když přátelé odešli,
Když mraky s měsícem do boje přišly,
Přicházela jsi a já líbal tvou líc.
Měl jsem trpělivost dočkat dne,
Kdy se náš cit naplno rozvine.

Byla jsi blondýna,
Smělá však nevinná.
Byla jsi moje černovláska,
Jednou i zrzka a snědá hnědovláska,
Ta nejkrásnější plavovláska.

Miloval jsem tě však štěstím nenaplněn,
Láskou do nebeských výšin nedonesen.
Miloval jsem tvou tvář,
Každičkou tvou vrásku,
Tak, že i svůj život dal bych v sázku.

Miloval jsem tak moc,
Jako král volá spojenecká vojska na pomoc,
Aby ubránily vyděšenou a plačící zemi,
Před pálícími vojsky,
kvůli kráse tvojí.

Právě tak jsem nastavoval před nepřáteli svou tvář,
Abych uchránil tvou svatozář.
Autor TheNewAgeShakespeare, 18.11.2009
Přečteno 346x
Tipy 3
Poslední tipující: Alexia, zrnkapei, Bereniké
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je tak to je pecka, mejlepší mezi skvělými! Hrozně se mi líbí jak do básní vkládáš cit, mám po tele husí kůži! Můžu říct, že jsi můj idol mezi amaterskými autory!

18.11.2009 20:33:00 | Bereniké

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí