staré vzpomínky...

staré vzpomínky...

Anotace: Pár věci mě mrzí...

Vrací se mi staré vzpomínky, které už dávno nemám v hlavě,
už dávno opustily moji mysl, ale teď jvem tak trochu na dně...
Neztrácím se v slzách a ani se netrápím,
ale v minulosti se utápím...
Proč jsem udělala věci, které jsem nechtěla,
proč sem to udělala já, ta holka stváří anděla...
Chtěla bych vrátit rozhodnutí, které jsem zkazila,
chtěla bych zpátky lidi, které jsem ztratila...
Chtěla bych zpátky jeho, toho koho už nedostanu,
chtěla bych zpátky chvíle, které byly krásné, ať na jednu či na druhou stranu...
Chtěla bych jen zase šťastně žít,
po boku toho, koho chci ráda mít...
Autor beruška.andílek, 18.11.2009
Přečteno 334x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí