Na dobrou noc..

Na dobrou noc..

Anotace: .. Pro jednoho úžasnýho človíčka bez kterýho by můj žvot neměl smysl...původně smska, ale nakonec se to nějak rozmyslelo...:)Po dlouhé době mě navštívilo něco jako múza...

Do postele lehám si...
toužím pohladit tvé vlasy,
pohladit a polibek dát...
říct ti,
že víc tě snad už nemůžu milovat..
Svou tvář na polštář pokládám,
zasním se,
cítím vůni kterou tak dobře znám..
Ani nevíš jak ráda jsem, že tě mám
....kvůli tobě se snad i života vzdám

Vysním si tě vedle mě,
všechny spadlé hvězdy pro tebe ve snu sesbírám ze země..
Aby se ti nádherně spalo...
a mě ve fantazii líp představovalo..
Jak se koukáš...
dotýkáš...
mluvíš...
dýcháš..
voníš...

líbáš...
...Celou noc
Autor Dev_LATea_princess, 18.11.2009
Přečteno 628x
Tipy 6
Poslední tipující: Hantec, Gabi, PPetrushka, Giginka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásné vyznání

19.11.2009 11:23:00 | PPetrushka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí