Pláčem sinalá

Pláčem sinalá

Anotace: ...

Pláčem sinalá
ústa prachem rozbitá
srdce skleněné
oči barvy nahnědlé.

Pramínek vlasů klikatíc
v čerň co křičí stále víc
polibků kniha plná
vše jen povídka snivá.

Krok věkem šouravý
výlet mezi hvězdy už nebaví
pláčem střepů skleněných
milování poslední z posledních.
Autor Láďa, 19.11.2009
Přečteno 331x
Tipy 9
Poslední tipující: Psavec, Bíša, Kars, Churry, ziriant
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...hei..."o)

19.11.2009 16:52:00 | Churry

Tohle číst dneska v noci, asi bych tě obvinila, že mi čteš myšlenky...
:)

19.11.2009 12:41:00 | ziriant

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí